Autocar Litoral Muntenegru cu plecare din Cluj vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (2 oferte, 329EUR - 348.6EUR)

Afiseaza harta
O Perla A Adriaticii 8 Zile Autocar 2020 Podgorica, Podgorica

O Perla A Adriaticii 8 Zile Autocar 2020 Podgorica

Podgorica, Muntenegru, Muntenegru

  • Autocar (25.09 - 02.10.2020)
   Date de plecare: 25.09
  O Perla A Adriaticii Autocar 8 Zile 2021 Podgorica, Podgorica

  O Perla A Adriaticii Autocar 8 Zile 2021 Podgorica

  Podgorica, Muntenegru, Muntenegru

   • Autocar (23.05 - 26.09.2021)
    Date de plecare: 23.05, 20.06, 18.07, 08.08, 29.08, 19.09

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Cluj reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Muntenegru. Puteti rezerva hotelul preferat din Muntenegru cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Litoral Muntenegru care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul pentru Litoral Muntenegru constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in statiunile de Litoral Muntenegru, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejur Autocar cu plecare din Cluj Litoral Muntenegru vara 2020 - 2021 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar cu plecare din Cluj Litoral Muntenegru - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro


     Cititi articolele despre Muntenegru de pe Blog-ul directbooking.ro

   Muntenegru

   18.02.2015 Muntenegru

   Nefiind o destinație îndepărtată de România, transportul spre Muntenegru se poate face cu ușurință cu mașina proprie, având astfel ocazia de a vă bucura de peisaje unice în lume. Înainte de orice criteriu de selecție pentru vacanța, Muntenegru oferă principalul avantaj de a-i împăca depotrivă pe iubitorii de munte și de mare, astfel că eternele dezbateri în cuplu sau în grupul de prieteni excursioniști nu-și mai au brusc locul, odată ales ca destinație de vacanță.